Wie eens wil duiken in zeeland of een duikcursus wil volgen, is bij ons op de juiste plaats. Gelegen in het centrum van de duiksport in Nederland zijn wij al jaren actief om onze passie voor duiken over te dragen. Zeeland heeft met de zoute zeearmen als het Grevelingenmeer, ook wel kortweg Grevelingen genoemd en natuurlijk de Oosterschelde twee grote troeven op het gebied van de duiksport. Hier in Zeeland tref je onderwater als duiker fantastische flora en fauna aan. Met duikspots als het koepeltje, Scharendijke haven, het Serpent en de nieuwe kerk weg biedt Scharendijke een grote diversiteit aan mogelijkheden voor beginnende en gevorderde duikers aan. Daarnaast kunt u bij ons alle duikmogelijkheden in zeeland verkennen.

Duikcursussen
Duikcentrum Scharendijke is al jaren actief in scharendijke. Wie een duikcursus wil volgen, of een van de duikstekken in zeeland wil verkennen kan uitstekend bij ons terecht. Wij geven cursussen volgens de standaards van PADI en de Nederlandse onderwatersport bond.

Introductie of een begleidingsduik
Wie eens kennis wil maken met de duiksport kan als onervarene een introductieduik doen en wie wel een duikbrevet heeft, maar lange tijd niet heeft gedoken of nog nooit in de Nederlandse wateren nodigen we uit voor een begeleidingsduik.

Levensreddend handelen
Verder kan elke duiker en niet-duiker er reanimatiecursussen, defribrillatorcursus (AED) en onderricht in zuurstoftoediening doen volgens Divers Alert Network en Ermergency First response.

Kijkt u gerust even verder op deze website. Heb je vragen? dan gerust. Het verplicht je tot niets.

Nog nooit gedoken? Om u een idee te geven van wat er in ons duikgebied te zien is onderwater kunt u onderstaande filmpjes eens bekijken.