Emergency first responce

Weet u hoe u moet reageren als een collega naast u plotseling in elkaar zakt, of dat iemand op een terras zich verslikt in een stuk appeltaart, of als er een ongeluk pal voor uw neus gebeurt? Allemaal realistische scenario’s, waar wij allen mee te maken kunnen krijgen.

In de EFR cursus leert u wat u moet doen, u leert niet alleen hoe te reanimeren en een defibrillator te gebruiken, maar ook hoe u een verbandje moet aanleggen. De cursus is uit te breiden met een speciale aanpak voor ongelukken met kinderen. De EFR cursus is noodzakelijk voor u aan de rescue cursus begint.

U kunt deze cursus al doen vanaf € 140,- Dit is inclusief, cursusboek, DVD en brevet. Heeft u deze cursus al eens gedaan, maar is het al een tijdje geleden? Een update voor deze cursus kost € 75,-.

Als u zelf EFR cursussen wilt geven, wordt dan EFR Instructeur. Deze cursus staat open voor diegene die een geldig EFR brevet of vergelijkbaar van een andere organisatie hebben. De kosten excl, EFR Fee bij deelname van twee personen of meer € 300,- p.p. Dit is incl Instructor Manual en examens.

 

DDI Disabled Divers International

DDI heeft als doel het promoten, ontwikkelen en uitvoeren van duikopleidingen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking en voor instructeurs die mensen met een beperking willen opleiden.

DDI wil ervoor zorgen dat mensen met een beperking dezelfde kwaliteit opleiding, diplomering en duikavonturen kunnen ontvangen als valide mensen.

DDI verzorgt niet alleen de duikopleidingen maar ook opleidingen voor diegene die willen assisteren bij de opleiding van gehandicapten.bv oppervlakte assistent of assistent duiker ( een assistent duiker is geen professional maar een recreatief duiker die wil assisteren bij de duikopleiding van mensen met een beperking).