‘s Werelds grootste organisatie in duikopleidingen.

Die meer dan veertig jaar ervaring heeft.

Er zijn wereldwijd meer dan 5000 PADI Divecenters en Resorts.

 

 

Je kunt bij ons de volgende opleidingen volgen:

Open Water

Dit is de basis voor alle duiken. In het zwembad leert u de belangrijke basisvaardigheden om veilig te kunnen duiken. Dan volgt de theorie en het theorie examen. Vervolgens gaan we het geen u geleerd heeft in vier buitenwaterduiken toepassen. Alles gebeurt uiteraard onder de begeleiding van een Padi duikinstructeur. Na brevettering kunt u overal ter wereld duiken tot een diepte van 18 meter. U kunt deze cursus al doen vanaf € 425,- Dit is inclusief, cursusboek, duiktabel, DVD, brevet en gebruik van alle duikmaterialen.

Advanced Open water

U kunt al duiken, dat heeft u in de Open water cursus aangetoond. Met deze kennis en vaardigheden als basis kunt u leren duiken onder bijzondere omstandigheden. Naast de theorie bestaat de cursus uit een vijftal buitenwaterduiken, waarvan een diepe duik en een navigatieduik verplicht zijn. Voor de andere duiken adviseren wij PPB (Peak Performanc Buoyancy). U leert perfect uittrimmen. Nachtduik: U zal zien dat dit een speciale dimensie in het duiken is. Stromingsduik: als u in Zeeland ook in de Oosterschelde wilt duiken, is dit een must. U kunt deze cursus al doen vanaf € 375,- dit is inclusief, cursusboek, DVD, Duikplanner, examens en brevet, maar excl uitrusting.

Rescue Diver

Duiken is veilig, maar we willen het ook veilig houden. De rescue cursus zorgt er voor dat u in de toekomst meer alert bent tijdens duikdagen/evenementen. Als er problemen optreden, kunt u assisteren en hulp bieden aan slachtoffers. U kunt deze cursus al doen vanaf € 360,- Dit is inclusief, cursusboek, DVD, examens en brevet.maar excl uitrusting Verplicht bij deze opleiding is de EFR cursus ( zie onder EFR).

Dive master

De start naar een professionele carrière. U leert de Skills uit te voeren op demonstratie niveau. Tijdens uw opleiding assisteert u een instructeur. Na brevettering en een stage mag u zelfstandig introductieduiken in het zwembad verzorgen. Ook het begeleiden van duikers behoort tot de mogelijkheden. U kunt deze cursus al doen vanaf € 600,- Dit is inclusief, cursusboek, DVD, examens en brevet. maar excl uitrusting.

Wij hebben in ons pakket:

1. Diepduiken
2. Stromingsduiken
3. Nachtduiken
4. Navigatie duiken
5. Droogpak duiken
6. Nitrox duiken
7. Digitale Onderwaterfotografie
8. PPB

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen of mailen. Om met ons mee het water in te gaan moeten er een tweetal formulieren ingevuld en ondertekend worden. Een verklaring van begrip en een eigen medische verklaring. In de medische verklaring wordt gevraagd of u aan één of meerdere ziekten lijdt of hebt geleden, dan wel geopereerd bent, etc. Als u alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, is er geen medische grond om niet te kunnen duiken. Bent u genoodzaakt één van de vragen met ‘ja’ te beantwoorden, dan moet de instructeur beoordelen of duiken voor u mogelijk is. Bekijk dus vooraf deze medische verklaring, deze vindt u hier. Als u een van de vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, neem dan, om teleurstelling te voorkomen, een verklaring van een arts (bijv. uw huisarts) mee, waarin de arts verklaart dat er geen medische bezwaren bestaan aan het beoefenen van de duiksport. Mocht u hierover twijfels hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.