Nog nooit gedoken? Benieuwd wat dat allemaal inhoudt? Of gewoon eens kijken waarom al die duikers zo enthousiast zijn over het onderwater leven in Zeeland? Dan is het PADI Discover Scuba Diving Programma iets voor u. Na ontvangst in ons duikcentrum gaan we een stuk theorie behandelen, aansluitend gaan we in het zwembad een aantal basis vaardigheden aanleren. En na een pauze gaan we aan het begin van de middag het onderwaterleven van de Grevelingen bekijken. In het zwembad zijn er maximaal 6 personen per instructeur, die dan geassisteerd wordt door een Divemaster. In het buitenwater zijn er maximaal 2 personen per instructeur.

De kosten van dit programma incl. alle benodigde duikmaterialen is Euro 65, – p.p.

Hebt u minder tijd, wilt u het goedkoper of heeft u al een keer in het zwembad gedoken? Geen probleem! De introductie duik in het Grevelingen meer is dan iets voor u. Na ontvangst in ons duikcentrum en de theorie gaat u met maximaal 2 personen per instructeur wat basis vaardigheden oefenen in de Grevelingen, tegelijkertijd bewondert u dan het onderwaterleven.

De kosten van dit programma incl. alle benodigde duikmaterialen is Euro 45, – p.p. De minimum leeftijd om deel te nemen is 12 jaar.

 

U heeft een duikbrevet maar geen buddy, geen ervaring of zo maar eens uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen in de mooie wateren van Zeeland? Dat bent u bij ons aan het goede adres. Ga eens met één van onze instructeurs of divemasters mee de Grevelingen in.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. € 40,- per duik, of € 75,- voor twee duiken. Geen eigen uitrusting? Geen probleem! In combinatie met één of twee begeleide duiken huurt u een complete uitrusting voor € 25,-

Of wilt u ook opzoek naar de Sephia’s en Zeepaardjes, maar heeft u nog nooit gedoken in de Oosterschelde, ook dit is mogelijk. Voor €45,- gaat u met een van onze instructeurs of divemaster mee de Oosterschelde in.

Om met ons mee het water in te gaan moeten er een tweetal formulieren ingevuld en ondertekend worden. Een verklaring van begrip en een eigen medische verklaring. In de medische verklaring wordt gevraagd of u aan één of meerdere ziekten lijdt of hebt geleden, dan wel geopereerd bent, etc. Als u alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, is er geen medische grond om niet te kunnen duiken. Bent u genoodzaakt één van de vragen met ‘ja’ te beantwoorden, dan moet de instructeur beoordelen of duiken voor u mogelijk is. Bekijk dus vooraf deze medische verklaring, deze vindt u hier. Als u een van de vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, neem dan, om teleurstelling te voorkomen, een verklaring van een arts (bijv. uw huisarts) mee, waarin de arts verklaart dat er geen medische bezwaren bestaan aan het beoefenen van de duiksport. Mocht u hierover twijfels hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.